Toegang voor gebruikers

Organisatie toegang

Onder organisaties verstaan wij installatie- en regeltechniekbedrijven. Deze organisaties zijn in het beheer van meerdere locaties. Als je deel bent van een organisatie heb je inzicht in alle projecten die gelinkt zijn aan die organisatie.

Het is mogelijk om zelf gebruikers toe te voegen aan jouw organisatie. Je kunt dus al jouw collega's toevoegen die ook inzicht willen in de projecten. Gebruikers toevoegen is alleen mogelijk als je de gebruikersrol ‘Engineer’ hebt. Lees hier meer over gebruikersrollen en bijhorende permissies.

Project groepen

Groepen zijn voor de gebruikers die meerdere locaties beheren. Denk bijvoorbeeld aan een scholengemeenschap of een autodealer. Door een groep is het mogelijk om al uw locaties bij te houden op het dashboard.

Het voordeel van een groep is dat je een gebruiker kan toevoegen die dan gelijk toegang krijgt tot alle projecten die binnen die groep vallen i.p.v. aan elk project individueel de gebruiker toe te voegen. Lees hier hoe je gebruikers moet toevoegen.