Offerte 6 tot 40 locaties maken

Introductie

Doel

Een gespecificeerde opgave van de kosten van een Hero Balancer voor de locatie(s) van de klant maken.

De verkopende partij mag zelf kiezen om een van de vooraf gespecificeerde kortingen te geven. Deze korting wordt verrekend met de vergoeding van de verkopende partij.

Waarom maken we een offerte?

De kosten voor de installatie van een Hero Balancer zijn sterk afhankelijk van de aanwezige hardware van de klimaatinstallatie. Zo zijn de kosten voor een installatie met of zonder gebouwbeheersysteem verschillend.

Ook zijn er bij het koppelen van extra technische ruimtes of het aansturen van verschillende zones in het geval van een non GBS installatie extra kosten voor hardware en koppelen.

In de offerte worden al deze aspecten behandeld om tot een specifieke prijs te komen.

Stappenplan invullen offerte formulier

Belangrijk: Deze offerte kan momenteel alleen gebruikt worden door medewerkers van Hero Balancer. Wil je als partner een offerte voor meer dan 6 locaties maken? Neem dan contact met ons op via welkom@herobalancer.nl

Niet duidelijk waar je de bestanden kunt vinden? Kijk dan op: https://intern.herobalancer.com/nl/articles/107895-hoe-maak-ik-een-offerte

1. Stuur het aanleverbestand voor 6 tot 40 locaties naar jouw klant/lead
  2. Kopieer en plak de gegevens uit het aanleverbestand in het invoerbestand
  3. Vul de overige gegevens bovenaan in
  4. Draai de offerte uit als PDF