Tekstueel: Hero in het kort

Hieronder vind je deelbare tekstuele content over hoe Hero werkt, voor wie de Hero is, de voordelen voor de klant en de voordelen voor de installateur.

Wat is Hero Balancer?

Hero Balancer is een Cloud-based gebouwbeheersysteem (GBS). Wij maken jouw klimaatinstallatie slim met ons unieke algoritme. Onze plug-and-play regelkast kan gebruikt worden als toevoeging op het bestaande systeem of het huidige systeem volledig vervangen. We verbinden de klimaatinstallatie met de Cloud en voorkomen onnodig verwarmen en koelen.

Hoe werkt Hero Balancer?

Hero Balancer is jouw eigen digitale huismeester. De Hero creëert een ideale afstemming tussen vraag en aanbod van warmte, ventilatie en koeling dankzij haar unieke kunstmatige intelligentie. Zo laten wij je grootschalige klimaatinstallatie nooit meer overbodig verwarmen of koelen. Ons algoritme berekent elke 5 minuten de warmtevraag door de weersvoorspelling, jouw gebruikspatroon en de opwarm karakteristiek van jouw gebouw te analyseren.

Voor wie is Hero Balancer?

Hero Balancer is een Cloud-GBS voor utiliteitspanden. Met ons Cloud-GBS heb je volautomatisch energiemanagement, continu monitoring van je binnenklimaat en worden jouw klimaatinstallaties door onze software 24/7 bijgestuurd. Je hebt een klimaatinstallatie met een GBS / BMS / cascaderegelaar of een ander soort regelsysteem. Hero bereikt het meest voor:

• Scholen
  • Kantoren
  • Showrooms
  • Wonen & zorg
  • Publieke gebouwen

Het resultaat voor de klant

Het koppelen van jouw bestaande klimaatinstallatie met een Hero Balancer brengt verschillende voordelen met zich mee. Van afstandsbeheer en proactieve weer sturing tot de kostenbesparing en de verbetering van het binnenklimaat in jouw pand. In het kort brengt Hero de klant:

• Inzicht in jouw installatie
  • proactieve weersturing
  • Bediening via een app
  • 10% tot 40% kostenbesparing op energie
  • Verbetering van comfort en binnenklimaat
  • Lagere servicekosten
  • Voldoe aan wet- en regelgeving

Het resultaat voor de installateur

Naast de voordelen voor de klant brengt Hero ook veel voordelen voor de technisch professional met zich mee. Zo maken wij het beheer van projecten een stuk eenvoudiger. in het kort brengt Hero de klant:

• Al je verschillende systemen vanuit 1 dashboard bedienen
  • Koppeling met alle merken
  • Notificaties en storingsmeldingen
  • Gebruiksvriendelijk afstandsbeheer
  • Projectadministratie en configuratie veilig online in de Cloud

Voor op maat gemaakte teksten mailen naar n.raadsheer@herobalancer.nl