Hoe krijg ik mijn gebruikersdashboard?

Wij maken een account voor je aan. Zodra dit is gedaan dan ontvang je een mail waarmee je voor het eerst kan inloggen.

Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan is het mogelijk dat het terecht is gekomen in je spam folder.

Als dit niet het geval is, neem dan contact op met Hero Balancer.

Als een collega ook een login moet krijgen, neem dan contact op met Hero Balancer via support@herobalancer.com. Wij maken dan zo snel mogelijk een nieuw account aan.