Hoe krijg ik mijn gebruikersdashboard?

Om van het Hero Balancer gebouwbeheersysteem gebruik te maken heb je een account nodig. Deze wordt voor je aangemaakt. Zodra dit is gedaan dan ontvang je een mail waarmee je voor het eerst kunt inloggen.

Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan is het mogelijk dat het terecht is gekomen in je spam folder.

Als dit niet het geval is, neem dan contact op met Hero Balancer.

Om gebruik te maken van de app kun je de app downloaden op jouw telefoon of tablet. Je vind de app via de de knoppen onderaan dit artikel. Je kunt de app ook via je browser bereiken via www.herobalancer.app

Handleidingen

Je vindt uitgebreide handleidingen voor het gebruik van de Hero Balancer App op onze Getting Started pagina.