Waar hangen mijn sensoren en waar zijn mijn zones?

Allereerst moet duidelijk zijn wat een zone is. Een gebouw kan uit één of meerdere zones bestaan. Zones kunnen apart worden aangestuurd omdat ze installatietechnisch los van elkaar te controleren zijn. Denk bijvoorbeeld aan verschillende pompen, verschillende ketelhuizen of losse ketels.

In elke zone hangen wij minimaal één temperatuursensor. Dit zijn kleine witte kastjes die we op de muur plakken en die ons data sturen. Aan de hand van die data kunnen wij de ketel sturen. Het witte kastje hang op ongeveer 150cm hoogte en is +- 10cm groot.

Voor de gebruiker zijn de verschillende zones en sensoren zichtbaar in de MyBMS app. Vindt u de benaming van sommige sensoren of zones niet duidelijk genoeg? Neem contact met ons op via support@herobalancer.nl en geef aan ons de gewenste wijzigingen door, dan passen wij dit voor u aan.