Hoe verwijder ik mijn cookies?

Soms kan het voorkomen dat data van bijvoorbeeld sensoren, energieverbruik of data voor de tijdsplanning en gewenste temperatuur niet of erg traag laadt.

Je kunt eens proberen om je cookies te verwijderen.

Hieronder vind je de handleidingen voor:

• Google Chrome (pc)
  • Safari (PC)
  • Safari (iphone/ ipad)

Google Chrome

Voor op de pc (google chrome) doe je dat zo:

De stappen zijn in de screenshot hieronder toegelicht

1. klik rechts bovenin op de 3 bolletjes
  2. Ga naar “meer hulpprogramma’s”
  3. Klik op “browsergegevens wissen”
  4. Vink hier aan wat je allemaal wilt wissen, maar zorg ervoor dat “cookies en andere sitegegevens” aangevinkt is

Safari

1. Kies in de app Safari  op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren', klik op 'Privacy'
  2. Klik op "beheer websitegegevens"
  3. Zoek vervolgens "herobalancer.app" en klik op "verwijder" of klik op "alles verwijderen"

Iphone

1.  Ga naar "Instellingen"
  2. Scroll naar beneden en tik op "Safari"
  3. Scroll weer naar beneden en tik op "Wis geschiedenis en websitedata"

Stap 1

Stap 2

Stap 3