MyBMS: Planning

Bekijk hieronder de uitlegvideo's of lees de stappen in de handleiding eronder.

Uitlegvideo's

Handleiding

Op de planningspagina geeft u uw aanwezigheid door. Hier ziet u de aanwezigheid per dag.

Presets

Voeg presets toe. Standaard is de preset "aanwezig" met een setpoint van 21 graden ingesteld. Je kunt hier nieuwe blokken aan toevoegen.

Klik hiervoor op de kop presets hieronder aangegeven met rode pijl:

Klik op 'nieuwe preset':

Hier kun je de naam invullen, de preset een eigen kleur geven en de gewenste temperatuur aangeven:

Weekschema

Klik op een dag om deze aan te passen. Je komt dan in een soortgelijk scherm als hieronder:

Hier is het mogelijk om tijdsblokken toe te voegen via 'Nieuw tijdsblok'. Hier kun je kiezen tussen je aangemaakte presets en tijden invullen of gehele dag selecteren.

Klik vervolgens op opslaan en dan staat het tijdsblok in uw planning. Het is ook mogelijk om tijdsblokken aan te passen. Klik hiervoor op een dag, je ziet dan onderstaand scherm:

Klik vervolgens op het tijdsblok dat u aan wilt passen. Kies een preset met de bijbehorende temperatuur en kies een start en eindtijd van uw tijdsblok.

Het is mogelijk om meerdere blokken toe te voegen. Voeg een tijdsblok toe door op "nieuw tijdsblok" te klikken.

Ook kan je een tijdsschema over kopiĆ«ren naar andere dagen en zones. Doe dit door op "synchroniseer" te klikken, klik vervolgen de dagen en zones aan waar u het tijdschema heen wilt kopiĆ«ren:

Uitzonderingen

Het is mogelijk om standaard vakanties toe te voegen aan je uitzonderingen. Klik hiervoor op 'Uitzondering' en klik op 'inladen'

Hier kun je selecteren welke standaard vrije dagen je wilt gebruiken en voor welke zones.

Je kunt ook zelf uitzonderingen toevoegen door op 'nieuw' te klikken.

Dan verschijnt dit scherm:

Hier kun je een naam geven aan de uitzondering. Als je aanwezig bent tijdens de uitzondering moet je een preset selecteren (denk aan ouderavonden). Als je afwezig bent gaat hij sturen op de nachtwaak temperatuur. Verder kun je tijden en data instellen en is het belangrijk om zones te selecteren.