MyBMS: Energie

In deze handleiding behandelen wij het toevoegen van uw slimme meter aan de app en het aflezen van de data in de grafieken.

Bekijk hieronder de uitlegvideo of lees de stappen in de handleiding eronder.

Uitlegvideo

Handleiding toevoegen slimme meter

Als de slimme meter nog niet is gekoppeld ziet u dit scherm, anders ziet u een grafiek. Vul in de velden de postcode en huisnummer van de betreffende locatie in. Kies in de widget die verschijnt uw adres.

Na het klikken op "Volgende stap" ziet u de EAN codes die op dit adres geregistreerd staan. Kies hier voor de EAN code van uw meter(s).

Vul in het laatste veld de metercode van uw elektrameter in. In dit veld vind u een link naar uitleg over deze stap.

Handleiding aflezen data

Onder energie ziet u het energie verbruik van uw locatie. Deze data kan afkomstig zijn uit een slimme meter. Hier kunt u het gasverbruik en elektriciteitsverbruik inzien. Ook is het mogelijk om andere data stromen zoals waterverbruik en tussenmeters in te zien. Deze informatie is dan ook op deze pagina te vinden in losse tabs.

Weergave

Voor de weergave kunt u kiezen uit 14 dagen, 6 maanden of een aangepaste periode door op "anders" te klikken.

Exports

Maak eenvoudig een export van de data door aan de linkerzijde van de grafiek op het hamburgermenu te klikken. Exporteer de data vervolgens in 1 van de beschikbare formats.

Meer inzicht?

Wilt u meer inzicht in uw verbruik? Informeer dan via uw accountmanager van uw installateur of van Hero Balancer naar de mogelijkheden.