MyBMS: Comfort

Handleiding

Op de comfort pagina ziet u de gemeten temperaturen per zone. De kleur geeft aan hoe veel de temperatuur afwijkt van het setpoint. Bij Groen is het de juiste temperatuur, bij blauw is het te koud en bij rood is het te warm.

Door op de sensor te klikken klapt deze uit. Hier zie je dan ook de andere waardes van deze sensor. Zoals luchtvochtigheid en CO2 gehalte.

Sensoren per zone

Klik op de zone om alle temperaturen van de zone te zien.

Als je op de zone hebt geklikt kom je op een vergelijkbaar scherm als hieronder:

Op de data pagina ziet u data van 1 sensor of de data van alle sensoren onder een bepaalde zone. Aan de bovenkant ziet u de verschillende tabs waarvoor data beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan: "temperatuur" en "luchtvochtigheid".

Heeft u nieuwe sensoren nodig? Neem dan contact met uw accountmanager, bij uw installateur of bij Hero. Deze kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan de app. Ziet u geen kopje "comfort", dan heeft uw locatie waarschijnlijk geen sensoren.