Hero Balancer App: Comfort

Handleiding

Op de comfort pagina ziet u de gemeten temperaturen per zone. De kleur geeft aan hoe veel de werkelijke temperatuur afwijkt van de ingestelde temperatuur (het setpoint). Bij Groen is het de juiste temperatuur, bij blauw is de temperatuur onder het setpoint en bij rood is de temperatuur boven het setpoint.

Door op de sensor te klikken klapt deze uit. Hier ziet u dan ook de andere waardes van deze sensor. Zoals luchtvochtigheid en CO2 gehalte.

Sensoren per zone

Klik op de zone om alle temperaturen van de zone te zien.

Als u op de zone hebt geklikt komt u op een vergelijkbaar scherm als hieronder:

Op de data pagina ziet u data van 1 sensor of de data van alle sensoren onder een bepaalde zone. Aan de bovenkant ziet u de verschillende tabs waarvoor data beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan: "temperatuur" en "CO2".

Indien u naar onder scrolt ziet u een tabel met de hoogste en gemiddelde waardes per uur en dag. Zo ziet u eenvoudig waar de knelpunten liggen bij bijvoorbeeld hoge CO2 waardes en kunt u actie ondernemen.

Heeft u nieuwe of extra sensoren nodig? Neem dan contact met uw accountmanager bij Hero Balancer. Deze kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan de app. Ziet u geen kopje "comfort", dan heeft uw locatie waarschijnlijk geen sensoren.