My BMS: Home

Handleiding

Notificaties

Op de home pagina ziet u links de meldingen die de data van uw installatie hebben gegenereerd. Deze data gaat over het presteren van uw installatie maar ook over de kwaliteit van het binnenklimaat.

Overwerktimer

Rechts, onder het kopje nu, ziet u de overwerktimer. Hier ziet u welk setpoint jouw zone nu heeft en tot welke tijd. Blijft u langer werken? Of is er vanavond een ouderavond. Klik dan op de betreffende zone en zorg dat de verwarming later uit gaat. Gebruik ook de overwerk timer wanneer u de verwarming eerder uit wenst.

Als u op de zone klikt gaat u naar dit scherm

Met de pijltjes kunt u bepalen met hoeveel uur u uw aanwezigheid wilt verlengen.

Let op: dit is eenmalig verlengen voor alleen die zone. Als u uw standaard aanwezigheid wilt aanpassen kunt u dit doen bij de planning. Lees MyBMS: Planning voor meer uitleg.

Heeft u geen zones met een tijdschema? Dan ziet u de overwerktimer niet.